JR ADVIES & BEGELEIDING
onderscheidende hulpverleningJR Advies & Begeleiding

Jesus saves people
by counseling and guiding them

mail: jrab@jrab.nl
Boeken


Disclaimer


Contact


Prijsinfo

JR Advies & Begeleiding (JRAB) is in 2001 opgericht en stelt zich ten doel om het Evangelie van God de Almachtige in Jezus Christus uit te dragen. Dit doen wij door te getuigen in woord en daad dat een leven met Jezus Christus een goed leven is; maar ook door 'mijn mijmeringen' bij verschillende Bijbelboeken te publiceren. (Klik op de button 'Boeken"aan de linkerkant van dit scherm).

Als er mensen met problemen bij ons komen, op financieel, relationeel en/of emotioneel gebied dan zullen wij dat luisterende, niet veroordelende klankbord zijn, die adviezen geeft op basis van wat de pastorale opleiding KOINONIA ons geleerd heeft met betrekking tot het toepassen van contextuele regels. Dat is een basis waarbij de relatie centraal staat. De relatie mét God de Vader en mét Jezus Christus. Maar ook de relatie tussen mensen, want geen één mens is alleen op deze aarde gekomen.

Dát is de onderscheidende hulpverlening zoals deze in ons logo wordt genoemd.

Zeggen wij dat een leven in en met Jezus Christus een leven zonder moeilijkheden is? Was het maar waar! Wij willen mensen graag leren hoe je met moeilijkheden en omstandigheden om mag gaan, welke plaats God de Vader en Jezus Christus daar in hebben, zodat deze mensen (beter) opgewassen zijn tegen al die stormen van het leven.

Omdat de Bijbel zegt dat Jezus Christus het LEVENDE WOORD is, geloven wij dat door elk woord dat in de Bijbel geschreven staat, Jezus Christus Persoonlijk spreekt. Wij willen mensen graag leren om Die stem te verstaan, zodat hun problemen in uitdagingen veranderen die aangepakt kunnen en mogen worden met Zijn hulp.

Daarom betekenen de letters JRAB: Jezus Redt mensen door hen te Adviseren en te BegeleidenBent u geinteresseerd in de boeken (in hardcover-uitvoering - genaaid): stuur dan een email naar jrab@jrab.nl met daarin opgenomen uw naams, adresgegevens en welk(e) boek(en) u wenst. Wij sturen u dan een factuur met het aankoopbedrag incl. BTW en verzendkosten. Wanneer wij uw betaling hebben ontvangen, zullen wij uw bestelling binnen drie werkdagen naar u opsturen